Antena Meniu Search
x

Bătaie cu 40 de persoane la Ivești, în Galați. Mai mulți scandalagii au fost înjunghiați, patru sunt în stare gravă

Şapte persoane au ajuns la spital, iar patru victime sunt în stare gravă fiind înjunghiate, după ce zeci de persoane s-au luat la bătaie la Iveşti, în judeţul Galaţi.

Redactia Observator
de Redactia Observator

la 01.05.2022, 17:23

polițiști din România
Bătaie cu 40 de persoane la Ivești, în Galați. Mai mulți scandalagii au fost înjunghiați, patru sunt în stare gravă - Shutterstock (imagine ilustrativă)

Potrivit IPJ Galaţi, aproximativ 40 de persoane s-au luat la bătaie în noaptea de sâmbătă spre duminică pe străzile din sat, iar unii dintre cei implicaţi au folosit arme albe. Şapte persoane au fost rănite şi au ajuns la Spitalul Municipal din Tecuci. Patru dintre victime sunt în stare gravă, după ce au fost înjunghiate, şi au fost transferate la Spitalul de Urgenţă din Galaţi.

Au continuat scandalul la spitalul din Tecuci

Scandalul a continuat şi la spitalul din Tecuci, unde au intervenit jandarmii, poliţiştii şi echipa de intervenţie a firmei de pază, a precizat IPJ Galaţi.

În cauză, a fost întocmit dosar penal pentru infracţiunea de încăierare, dar pe listă vor fi adăugate şi alte infracţiuni, transmite AGERPRES.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi cumpărat produse aproape de expirare, la preţ mai mic?

Observator » Stiri economice » Bătaie cu 40 de persoane la Ivești, în Galați. Mai mulți scandalagii au fost înjunghiați, patru sunt în stare gravă