Antena Meniu Search
x

Bitcoin atinge un minim istoric! Moneda virtuală a scăzut la cel mai redus nivel din an

Bitcoin atinge un minim istoric! Moneda virtuală a scăzut la cel mai redus nivel din an, sub un prag de sprijin de 6.000 de dolari pe unitate.

Moneda virtuală Bitcoin atinge un minim istoric
Bitcoin atinge un minim istoric! Moneda virtuală a scăzut la cel mai redus nivel din an - Sputnik

Bitcoin atinge un minim istoric! Moneda virtuală a scăzut la cel mai redus nivel din an, sub un prag de sprijin de 6.000 de dolari pe unitate. Declinul a provocat un val de vânzări pe piaţa monedelor digitale.

Pe platforma Bitstamp, Bitcoin a atins un minim de 5.533,09 dolari pe unitate, fiind ulterior tranzacţionat în declin cu 9%, la 5.690,47 dolari pe unitate.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Declinul Bitcoin s-a extins şi la celelalte criptomonede. Etherum, a doua cea mai valoroasă monedă virtuală, a coborât la minimul ultimelor două luni.

Căderea în gol a monedelor virtuale a redus capitalizarea pieţei de profil la sub 200 de miliarde de dolari, pentru prima oară de la jumătatea lunii septembrie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri economice » Bitcoin atinge un minim istoric! Moneda virtuală a scăzut la cel mai redus nivel din an