Antena Meniu Search
x

Black Friday 2022. Aproape 90 de tone de carne de porc și 2500 de vouchere pentru bilete de avion, la ofertă de Black Friday

A început de puţin timp goana după chilipiruri, de Black Friday 2022. Mii de români s-au trezit cu noaptea în cap de teamă să nu piardă cele mai importante reduceri de preţuri din tot anul. Iar comenzile au curs pe site-urile retailerilor. 

Alexandra Marin
de Alexandra Marin

la 11.11.2022, 08:24

Vezi și

În primele minute de la startul reducerilor de Black Friday 2022, românii și-au cumpărat, printre haine, încălțăminte și electrocanice, și foarte multe produse pentru activități în aer liber și mobilă.

Retailerul a pregătit 86 de tone de carne de porc pentru că ne apropiem de sărbătorile de iarnă, iar românii caută și astfel de produse, pe lângă sute de mii de telefoane mobile și alte gadgeturi. De asemenea, sunt puse în vânzare și 2500 de vouchere de reducere pentru bilete de avion.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri economice » Black Friday 2022. Aproape 90 de tone de carne de porc și 2500 de vouchere pentru bilete de avion, la ofertă de Black Friday