Antena Meniu Search
x

Video Black Friday 2022. Clasamentul european la care România este pe primul loc

Românii vor să profite la maximum de reducerile din această perioadă. Cum preţurile au explodat, aceştia tind să-şi cumpere de Black Friday tot ce au nevoie.

de Redactia Observator

la 06.11.2022, 13:00

Vezi și

Potrivit studiului, cea mai mare intenție de cumpărare la nivelul Europei este la români. Se pare că 26% dintre români vor și chiar au de gând să cumpere de Black Friday și Cyber Monday aproape orice au nevoie.

76% dintre români vor fac toate cumpărăturile din mediul online

De altfel, suntem urmați apoi în acest top de cei din Marea Britanie Polonia, cu un procentaj de 18% când vine vorba despre intenția de cumpărare și apoi de austrieci cu intenția de cumpărare de 16%. Dacă ne uităm și spre locul sau modalitatea prin care se vor face achizițiile, în jur de 76% dintre români vor fac toate cumpărăturile acestea din mediul online, deși, sunt aceleași reduceri și în magazinele fizice.

Dacă ne uităm și spre ce anume vor să cumpere românii, aproape în proporție de 40% intenționează să cumpere electronice și electrocasnice dar și produse înfrumusețare și cosmetice. Deși a fost un an destul de greu și cu multe scumpiri, românii au de gând chiar să facă mai multe cumpărături decât în anii trecuți. Media europeană privind acest lucru este de 13% . Mult mai mult au de gând românii să cumpere și conducem detașat și când vine vorba despre acest lucru.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri economice » Black Friday 2022. Clasamentul european la care România este pe primul loc