Antena Meniu Search
x

Video Black Friday 2022. O casă de lângă Bucureşti a fost scoasă la vânzare cu 50.000 de euro reducere

Peste mai puţin de 12 ore începe ziua în care cumpărăm mai mult ca oricând. Cel mai mare retailer online se aşteaptă la un record de vânzări de Black Friday. 

Mihaela Călin
de Mihaela Călin

la 10.11.2022, 19:42

Vezi și

Va fi bătaie mare pe economiile românilor mâine. Şi asta pentru că toţi retailerii, mai mari sau mai mici, anunţă oferte cum nu s-au mai văzut. Aşa că vom găsi reduceri la tot ce ne poate trece prin cap: electronice, telefoane, haine, dar şi carne de porc, aur, bilete de avion şi chiar un velier.

Oferte generoase de Black Friday

Cel mai mare retailer anunţă că pune preţurile la pământ pentru mai bine de un milion şi jumătate de produse, inclusiv o casă dintr-un complex rezidenţial de lângă Bucureşti. O puteţi lua cu o reducere de 50 de mii de euro! Va fi Black Friday şi în turism. Cine caută, găseşte vacanţe pe litoralul românesc chiar şi cu 60 la sută mai ieftine, adică o noapte de cazare va fi 26 de lei de persoană în oferta de Black Friday. Dacă vă gândiţi să vă luaţi o maşină electrică de lux, acum e momentul să scoateţi cardul. Cel mai mare retailor de la noi pune sub ofertă 5 astfel de maşini. 

Ofertele de Black Friday îşi propun să acopere absolut toate nevoile oamenilor, de la săpun şi scutece până la produse de lux. Iar reducerile pot ajunge chiar şi până la 90 la sută. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri economice » Black Friday 2022. O casă de lângă Bucureşti a fost scoasă la vânzare cu 50.000 de euro reducere