Antena Meniu Search
x

Video Black Friday 2022. Vânzări-record, estimate pentru 11 noiembrie. Suma la care s-ar putea ridica încasările

A început goana după reduceri. Peste 80% dintre români spun că vor face cumpărături anul acesta de Black Friday, arată cele mai recente studii. Mulţi dintre ei chiar au făcut economii special pentru această perioadă a anului. În ciuda valului de scumpiri, premisele sunt chiar optimiste. Estimările arată că ediţia de anul acesta va genera, în România, încasări de peste 400 milioane de euro, în creştere faţă de anul trecut. Deşi data oficială pentru cele mai mari reduceri din an a fost stabilită pentru 11 noiembrie, unele magazine din ţară au dat deja startul ofertelor. Altele, se pregătesc intens. Iată cum se lucrează în depozitul celui mai mare magazin online din România.

Alexandra Marin
de Alexandra Marin

la 07.11.2022, 13:07

Vezi și

"Dacă ne uităm la analizele făcute de comercianţi, înţelegem că ediţia de Black Friday din acest an va fi de departe cea mai bună pentru magazine şi va implica cele mai mari sume. Cel mai mare magazin online din România se pregăteşte intens, atât din punct de vedere tehnologic, cât şi cu oferte. Reprezentanţii celui mai mare jucător de pe piaţă spun că vor fi peste 1,5 milioane de oferte unice, iar mai bine de 69% din produsele din portofoliu vor avea vineri cel mai mic preţ practicat pe tot parcursul anului 2022", arată Alexandra Marin, reporter Observator.

Cumpărături Black Friday 2022. Cum e stabilit preţul redus pe 11 noiembrie

"De altfel, toate magazinele vor trebui să fie atente la preţurile de vineri, pentru că, potrivit legislaţiei, reducerile trebuie să fie aplicate la cel mai mic preţ din ultimele 30 de zile. Vor fi oferte considerabile. Trebuie menţionat faptul că multe magazine au început încă de luni reducerile", mai spune Alexandra Marin, reporter Observator.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri economice » Black Friday 2022. Vânzări-record, estimate pentru 11 noiembrie. Suma la care s-ar putea ridica încasările