Antena Meniu Search
x

Video Black Friday 2023. Românii şi-au făcut provizii de sărbători şi au cumpărat peste 19 tone de carne de porc online

Black Friday 2023. Doar la cel mai mare retailer din ţară s-au vândut până la miezul zilei aproape 2 milioane de produse de Black Friday. Iar valoarea comenzilor se ridică deja la o sumă cu 9 cifre. 

Ingrid Tîrziu
de Ingrid Tîrziu

la 10.11.2023, 13:44

Vezi și

În acest an, cel mai mare retailer online a pus la bătaie tone de carne de porc pentru că românii simt deja scumpirile şi românii îşi doresc să cumpere la un preţ mai mic pentru sărbători. S-au vândut până în acest moment 19 tone de carne de porc. Avem reduceri foarte mari şi la pachetele turistice, de cazare din România, dar şi la bilete de avion, cu 50% mai ieftine, dacă le cumpărăm astăzi.

Reduceri mai sunt şi la pachetele de îngrijire corporală pentru femei şi l investigaţii medicale, precum analiza sau la stomatolog. De Black Friday, vânătorii de reduceri au putut să găsească şi case sau apartamente cu un avans mai mic, autoturisme ş aur.

Pe primul loc am împătimiţilor de reduceri se situează ieşenii, cu o medie a coşului de cumpărături de 1.445 de lei. Cei mai mulţi au plătit cu cardul, peste 75% dintre tranzacţii şi 20% sunt în rate. 65 de milioane de lei este estimată suma pentru această campanie la acest retailer online.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri economice » Black Friday 2023. Românii şi-au făcut provizii de sărbători şi au cumpărat peste 19 tone de carne de porc online