Antena Meniu Search
x

Video Black Friday 2023, cu reduceri la tarabele din piaţă. Cât costă 1 kg de ardei gras la ofertă

Black Friday 2023. Se pare că toată lumea se adaptează la trendul reducerilor, chiar şi vânzătorii din pieţe. Pe la tarabe, preţurile vechi au fost înlocuite de oferte noi. Iată cât ne costă o salată de Black Friday.

Clara Mihociu
de Clara Mihociu

la 10.11.2023, 13:24

Vezi și

"Reducerile au ajuns şi la piaţă. Producătorii locali şi comercianţii au decis să fie şi ei în pas cu moda, astăzi, de Black Friday. Aici, de exemplu, găsim ardei gras la ofertă. Vorbim despre un preţ cu 1 leu mai mic decât a fost ieri: 7,90 de lei kilogramul costă azi ardeiul gras", spune Clara Mihociu, reporter Observator.

Black Friday 2023 la piaţă. Cât costă 1 kg de ardei gras la ofertă

"Comercianţii speră că asta îi va atrage pe clienţi într-un număr mai mare şi că vor putea vorbi şi ei de vânzări cu mult mai mari la sfârşitul acestei zile, aşa cum se întâmplă în cazul tuturor celorlalte domenii - mai ales electronice şi electrocasnice -  unde se fac astfel de reduceri de Black Friday", adaugă Clara Mihociu, reporter Observator.

"Nu este un caz singular. Am găsit în piaţă mai mulţi comercianţi care au vrut să fie în pas cu moda reducerilor de Black Friday, de exemplu la salată, ridichi şi ceapă verde - preţul este azi de 2 lei pe legătură, tot cu 1 leu mai puţin decât ieri. Deci de Black Friday, salata ne costă doar 6 lei", a precizat Clara Mihociu, reporter Observator.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Stiri economice » Black Friday 2023, cu reduceri la tarabele din piaţă. Cât costă 1 kg de ardei gras la ofertă