Antena Meniu Search
x

Black Friday, lecţie de economie în universităţi. Studenții de la ASE au învățat cum să evite falsele reduceri

Black Friday a devenit materie în universităţi! Înainte de Vinerea Reducerilor, şase mii de români din toată ţara au participat la o lecţie de economie de cartea recordurilor. Au învăţat de la experţi cum să nu se lase păcăliţi de falsele reduceri şi cum să-şi protejeze banii.

Vezi și

Black Friday a devenit materie în universităţi! Înainte de Vinerea Reducerilor, şase mii de români din toată ţara au participat la o lecţie de economie de cartea recordurilor. Au învăţat de la experţi cum să nu se lase păcăliţi de falsele reduceri şi cum să-şi protejeze banii. Mulţi au început deja vânătoarea de oferte, pentru că marile magazine au furat startul promoţiilor.

6.000 de elevi, 81 de săli pline şi o singură lecţie de Cartea Recordurilor: cum să faci achiziţii deştepte de Black Friday. La Academia de Studii Economice din Bucureşti, tinerii şi-au luat notiţe ca la şcoală. Mulţi recunosc că nu rezistă în faţa tentaţiilor.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

România ocupă un loc codaş în lume când e vorba de educaţia financiară. Suntem pe locul 123 din 143 de ţări. Şi totuşi românii se declară experţi când e vorba de shopping, achiziţii, promoţii şi Black Friday. 7 din 10 români cred că ştiu ce înseamnă o promoţie adevărată în timp ce 10 conaţionali spun că în viaţa lor nu vor mai cumpăra nimic de BlackFriday.

Anul trecut - de Black Friday - românii au cheltuit 200 de milioane de euro, cu două treimi mai mult decât în 2016.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri economice » Black Friday, lecţie de economie în universităţi. Studenții de la ASE au învățat cum să evite falsele reduceri