Antena Meniu Search
x

Video Bloc din Piteşti, în pericol de câţiva ani, fără ca vreun locatar să ştie. Descoperirea unui tânăr în apartamentul în care tatăl lui murise acum câţiva ani

Ani la rând, un bloc din Piteşti a fost în pericol de explozie, fără ca cineva să ştie. Alarma s-a dat când un tânăr a găsit în apartamentul tatălui său decedat de câţiva ani, o grenadă păstrată în balcon. A urmat apoi o întreagă desfăşurare de forţe. Poliţiştii au evacuat apartamentele de pe patru etaje şi au blocat accesul în zonă.

Diana Speretoiu
de Diana Speretoiu

la 06.03.2023, 13:47

Vezi și

Nu se ştie cu exactitate de cât timp era grenada în balcon. Proprietarul apartamentului a decedat în urmă cu câţiva ani , iar aseară familia a mers să facă ordine în locuinţă. Cel care a făcut descoperirea este fiul proprietarului. Tânărul în vârsă de 18 ani a găsit grenada în balcon, s-a speriat şi a sunat imediat la poliţie.

Întreagă desfăşurare de forţe după ce o grenadă a fost găsită în apartamentul din Piteşti

Zeci de locatari de la etajul 6 până la 10 au fost evacuaţi, accesul în zonă a fost restricţionat. Oamenii au fost nevoiţi să rămână afară până s-a terminat intervenţia. Proprietarul apartamentului a fost cadru militar şi potrivit primelor date din anchetă, acesta ar fi luat grenada de la serviciu.  

Pirotehniştii au stabilit că grenada nu avea focos însă a fost ridicată pentru mai multe investigaţii, iar abia apoi oamenii au avut voie să se întoarcă înapoi în locuinţe. Poliţiştii din Piteşti cercetează acest incident pentru a afla în ce împrejurare s-a produs. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Stiri economice » Bloc din Piteşti, în pericol de câţiva ani, fără ca vreun locatar să ştie. Descoperirea unui tânăr în apartamentul în care tatăl lui murise acum câţiva ani