Antena Meniu Search
x

Bonă pentru animale, afacere de sezon cu profit pe timpul Sărbătorilor

Mulţi stăpâni caută pentru câini şi pisici o bonă. Hotelurile se rezervă din timp. Motiv pentru care foarte solicitaţi sunt şi cei care primesc animalele în propria casă, contracost. Profitul e bun. Iar distracţia, pe măsură.

Vezi și

Mulţi stăpâni caută pentru câini şi pisici o bonă. Hotelurile se rezervă din timp. Motiv pentru care foarte solicitaţi sunt şi cei care primesc animalele în propria casă, contracost. Profitul e bun. Iar distracţia, pe măsură.

Lara, Cappucicino, Cala, Ollie, Paco şi motanul Artistotel. Ei sunt familia Tinei de Crăciun. Stau în acelaşi apartament şi se distrează de dimineaţă până seara: ies afară, se plimbă, aleargă, iar seara dorm împreună. 

TINA CSORIC, bonă pentru animale: Muncesc, dar îmi face o plăcere imensă să stau cu ei aici şi atunci şi pentru mine sunt nişte sărbători pline de veselie şi de dragoste şi mulţi pupici, foarte mulţi pupici. 

De trei ani de zile, Tina îşi petrece fiecare zi alături de animale. Însă, în perioada sărbătorilor, cererea este mult mai mare. Stăpânii care nu îşi pot lua prietenul patruped cu ei, preferă să îl lase într-un loc special amenajat. "Bonele" sunt o soluţie pentru cei care vor mai multă atenţie pentru animalele lor. 

TINA CSORIC, bonă pentru animale: Am un căţel care este mai antisocial şi nu agreează toată agitaţia de aici, din camera principală şi ca să îl acomodez şi pe el, să îl fac să se simtă ca acasă îl ţin separat în dormitor.

Tina are în vizită şi un motan.

TINA CSORIC, bonă pentru animale: Pur şi simplu, câinii trebuie să înţeleagă că motanul este şeful, apoi sunt eu şeful şi ei sunt executanţii şi atâta vreme cât îl văd pe el ca pe şeful lor şi nu ca pe o jucărie, toate sunt ok. 

Să alegi bona pentru animalul de companie poate fi la fel de greu ca atunci când o alegi pe cea pentru copil. Motiv pentru care mulţi preferă pensiunile sau hotelurile pentru animale. Aici, patrupedele sunt supravegheate video. 

Pentru o zi petrecută cu un pet sitter, stăpânul unui animal trebuie să scoată din buzunar aproximativ 100 de lei.

Însă, cine vrea să îşi lase patrupedul la hotel trebuie să plătească în funcţie de condiţiile în care este cazat "clientul". O cameră economică ajunge la 75 de lei, o încăpere cu acces la terasă - la 110 de lei, iar pentru cei care vor condiţii de lux, costurile ajung şi la 135 lei pe noapte. La hoteluri sunt primite doar animalele vaccinate și deparazitate.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri economice » Bonă pentru animale, afacere de sezon cu profit pe timpul Sărbătorilor