Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Bucovina, din nou pe lista destinaţiilor de lux pentru americanii veniţi să descopere Europa. Suma uriaşă plătită pentru excursie

Pentru al doilea an consecutiv, o companie care organizează excursii de lux a introdus judeţul Suceava într-un mare circuit turistic. Clienţii au sosit astăzi în România cu un avion modificat special pentru ei.

de Redactia Observator

la 14.05.2018 , 23:12

Pentru al doilea an consecutiv, o companie care organizează excursii de lux a introdus judeţul Suceava într-un mare circuit turistic. Clienţii au sosit astăzi în România cu un avion modificat special pentru ei. Fiecare plăteşte 80 de mii de dolari pentru a vedea cele mai frumoase destinaţii din lume.

Aeronava Boeing 757 a aterizat în această dimineaţă pe aeroportul Ştefan cel Mare din Suceava. La bord se aflau 50 de americani. Au plătit o avere pentru a vizita unele din cele mai frumoase locuri din Europa şi Asia. 80 de mii de dolari costă excursia de 23 de zile care i-a adus şi la mânăstirea Voroneţ.

Localnicii s-au pregătit din timp pentru oaspeţii de seamă. Nu în fiecare zi vin la pensiune turişti americani cu mulţi bani. Oaspeţii au mâncat intr-un local din Capu Câmpului. 

Vezi și

Turiştii americani au petrecut apropximativ şase ore în Bucovina, după care şi-au continuat vacanţa cu avionul de lux care îi duce şi în destinaţii spectaculoase din peninsula Iberică, dar si in Lituania, Oman sau Turkmenistan. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Credeţi că autoritățile fac suficient pentru a preveni violențele dintre clanurile interlope din Capitală?
Observator » Ştiri economice » Bucovina, din nou pe lista destinaţiilor de lux pentru americanii veniţi să descopere Europa. Suma uriaşă plătită pentru excursie