Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Care sunt preţurile la carburanţi astăzi, 12 august 2024. Preţul la benzină premium creşte cu 4 bani pe litru

Românii care vor să-şi alimenteze maşina cu benzină sau cu motorină trebuie să ştie că luni, 12 august 2024, preţul la benzină premium este în creştere, faţă de cel afişat la sfârşitul săptămânii trecute.

Preţul la benzină premium este în creştere, faţă de cel afişat la sfârşitul săptămânii trecute Preţul la benzină premium este în creştere, faţă de cel afişat la sfârşitul săptămânii trecute - Profimedia

Concret, conform specialiştilor, vorbim despre o creştere a preţului cu patru bani pe litru, ceea ce înseamnă că un litru de benzină premium a ajuns să coste între 7,88 şi 8,11 lei.

La benzină standard, motorină standard, motorină premium şi GPL, diferenţele de preţuri sunt nesemnificative faţă de cele afişat la sfârşitul săptămânii trecute.

Asta înseamnă că un litru de benzină standard costă între 7,28 şi 7,42 lei, un litru de motorină standard costă între 7,38 şi 7,47 lei, un litru de motorină premium costă între 7,74 şi 8,03 lei, iar un litru de GPL costă între 3,41 şi 3,43 lei. 

Articolul continuă după reclamă
Întrebarea zilei
Aţi fost victima unei încercări de fraudare?
Observator » Ştiri economice » Care sunt preţurile la carburanţi astăzi, 12 august 2024. Preţul la benzină premium creşte cu 4 bani pe litru