Antena Meniu Search
x

Care sunt preţurile la carburanţi astăzi, 19 aprilie 2024. Preţul la benzină standard, în creştere faţă de ziua precedentă

Românii care vor să-şi alimenteze maşina cu benzină sau cu motorină trebuie să ştie că vineri, 19 aprilie 2024, preţul la benzină standard este în continuă creştere.

de Redactia Observator

la 19.04.2024, 12:32

Preţul la benzină standard este în creştere faţă de ziua precedentă
Preţul la benzină standard este în creştere faţă de ziua precedentă - Profimedia
  • Preţul la benzină standard este în creştere faţă de ziua precedentă.

Conform specialiştilor, vorbim despre o situaţie conform căreia preţul la benzină standard a depăşit pragul de 7,4 lei şi doar rareori mai găsim companii care să comercializeze benzina standard cu un preţ sub pragul amintit.

Şi la GPL preţul este în uşoară creştere faţă de ziua precedentă, însă la GPL vorbim despre depăşirea pragului de 3,4 lei. Rareori mai găsim companii care să comercializeze GPL-ul cu un preţ mai mic de 3,4 lei pe litru.

La benzină premium, motorină standard şi motorină premium preţurile au rămas nemodificate faţă de ziua precedentă. Un litru de benzină premium costă între 7,92 şi 8,16 lei, un litru de motorină standard costă între 7,53 şi 7,63 lei, iar un litru de motorină premium costă între 7,89 şi 8,14 lei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri economice » Care sunt preţurile la carburanţi astăzi, 19 aprilie 2024. Preţul la benzină standard, în creştere faţă de ziua precedentă