Antena Meniu Search
x

Care sunt preţurile la carburanţi astăzi, 8 ianuarie 2024. Preţul la benzină standard a scăzut cu 5 bani pe litru

Românii care vor să-şi alimenteze maşina cu benzină sau cu motorină trebuie să ştie că luni, 8 ianuarie 2024, preţul la benzină standard este în scădere, faţă de sfârşitul săptămânii trecute.

de Redactia Observator

la 08.01.2024, 12:37

Preţul la benzină standard este în scădere, faţă de sfârşitul săptămânii trecute
Preţul la benzină standard este în scădere, faţă de sfârşitul săptămânii trecute - Profimedia
  • Preţul la benzină standard este în scădere, faţă de sfârşitul săptămânii trecute.

Concret, conform specialiştilor, preţul pentru un litru de benzină standard variază între 6,64 şi 6,79 lei, după ce, la sfârşitul săptămânii trecute, litrul de benzină standard se comercializa cu cel puţin 6,69 lei.

Pe de altă parte, preţul pentru un litru de GPL este în uşoară creştere, existând foarte puţine companii care mai comercializează litrul de GPL cu mai puţin de 3,3 lei.

Preţurile la benzină premium, motorină standard şi motorină premium sunt similare precum cele afişate la sfârşitul săptămânii trecute. Asta înseamnă că un litru de benzină premium costă între 7,15 şi 7,44 lei, un litru de motorină standard costă între 7,14 şi 7,23 lei, iar un litru de motorină premium costă între 7,5 şi 7,74 lei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri economice » Care sunt preţurile la carburanţi astăzi, 8 ianuarie 2024. Preţul la benzină standard a scăzut cu 5 bani pe litru