Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Casa Verde Fotovoltaice 2024 începe vineri, cu un buget-record. Cum te poţi înscrie în mai puţin de 1 minut

A mai rămas doar o zi până la startul programului Casa Verde, aşa că cei care vor să îşi pună panouri fotovoltaice cu bani de la stat se pregătesc deja de înscriere, în speranţa că vor prinde loc. Mai ales că vorbim de o cursă nebună, contracronometru. Pe principiul primul venit, primul servit, anul trecut, în unele regiuni, fondurile s-au epuizat în mai puţin de 2 minute.

de Mădălina Chiţac

la 26.09.2024 , 13:51

Au mai rămas doar câteva ore până când se va da startul înscrierilor în programul Casa Verde Fotovoltaice, etapa din 2024, iar bătălia din acest an este una extrem de mare. Sunt mulţi români care vor să îşi monteze sisteme fotovoltaice cu bani de la stat.

Începe Casa Verde Fotovoltaice 2024

Înscrierile încep vineri şi se vor putea înscrie iniţial în program cei care sunt din regiunea nord-vest. Înscrierile vor avea loc până pe data de 9 octombrie. Fiecare regiune va avea la dispoziţie o zi în care se va putea înscrie în program. Bugetul este unul record, de 2 miliarde de lei.

Vezi și

Cei care vor să-şi monteze panouri fotovoltaice vor primi de la stat un sprijin de 30.000 de lei - este mai mare în comparaţie cu anul trecut, când se dădeau doar 20.000 de lei. Pe lângă panouri, vor putea fi montate şi baterii de stocare a energiei.

Pe acelaşi subiect

Cum te poţi înscrie într-un minut

Fondurile s-ar putea epuiza extrem de rapid. Anul trecut, în anumite regiuni, fondurile s-au epuizat şi în 2 minute.

Instalatorii vin cu sfaturi pentru cei care vor să se înscrie în program: să îşi pregătească din timp documentele pe care trebuie să le încarce în platformă, să îşi facă un cont pe site-ul AFM din timp, cu cel puţin 24 de ore înainte, să intre în platforma AFM înainte de a se da startul înscrierilor cu cel puţin câteva minute şi să aibă o conexiune bună la internet.

Există şi site-uri unde putem simula înscrierea în programul Casa Verde Fotovoltaice.

Mădălina Chiţac Like

Mi-am dorit mereu să am locul ăla de muncă “ieșit din tipare”. Îmi plac oamenii și lucrurile palpitante, îmi place imprevizibilul și ineditul. Iar reporteria are din plin așa ceva.

Întrebarea zilei
V-aţi cumpăra vreodată o casă scoasă la licitaţie?
Observator » Ştiri economice » Casa Verde Fotovoltaice 2024 începe vineri, cu un buget-record. Cum te poţi înscrie în mai puţin de 1 minut