Antena Meniu Search
x

Foto Cât costă o garsonieră de 16 metri pătrați, scoasă la vânzare în Cluj-Napoca. "Dacă intră un țânțar la baie trebuie să stai la rând"

Chiar dacă oraşul Cluj-Napoca este cunoscut pentru prețurile ridicate ale apartamentelor, piaţa imobiliară scoate la iveală o nouă situaţie aberantă. După garsoniera de 11 metri pătraţi, scoasă la vânzare anul trecut cu 37.000 de euro, a venit şi rândul unei garsoniere doar cu puțin mai mari, de 16 metri pătraţi. Preţul cerut pentru a cumpăra garsoniera a stârnit reacţii hilare, la limita dintre râs și plâns, din partea internauților: "Bunica are pentru găini un coteț mai mare".

de Redactia Observator

la 12.08.2023, 11:41

Nu-i de glumit cu anunțurile imobiliare din Cluj-Napoca. Pentru "doar" 30.000 de euro, viitorul proprietar al garsonierei de 16 metri pătraţi va putea "beneficia" de prea puține lucruri, consideră internauții pe Reddit.

Garsonieră de vânzare în Cluj

"Proprietatea se află la etajul 2, într-un imobil dispus pe 4 etaje. Imobilul se află în apropiere de mijloace de transport în comun și alte puncte de interes ale zonei. Se vinde utilat, mobilat", se arată în anunțul postat online.

Suprafața totală de 16 mp are următoarea compartimentare: un dormitor, o bucătărie care se află la parterul clădirii, un hol, o baie și un beci de apriximativ 10 mp care se află la parterul clădirii. "Datorită poziționării sale, se pretează și pentru investiție", se precizează în anunț. 

Pe acelaşi subiect

Val de glume pe Internet

Internauții s-au grăbit să facă pe Reddit fel de fel de glume pe seama anunțului. Postarea a strâns sute de comentarii. "Bunica lângă Cluj are pentru găini un coteț mai mare decât cotețul asta din postare", spune un utilizator al platformei online. "Lași calculatorul pornit și n-ai nevoie de centrală", glumește altcineva.

"Dacă ai peste 50 kg nu îți permiți să trăiești aici", se arată într-un comentariu, ridiculizând spațiile extrem de înguste, în special din bucătărie și baie. "Dacă intră un țânțar la baie trebuie să stai la rând", râde altcineva. Mulți se arată revoltați: "O mizerie, simt că mă sufoc dar uitându-mă la poze".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Stiri economice » Cât costă o garsonieră de 16 metri pătrați, scoasă la vânzare în Cluj-Napoca. "Dacă intră un țânțar la baie trebuie să stai la rând"