Antena Meniu Search
x

Video Preţurile chiriilor au explodat în marile oraşe: cu cât se închiriază o garsioneră în Cluj sau Bucureşti. Cel mai ieftin e în Timişoara

În Bucureşti şi Cluj, mai scump decât în Timişoara. Asta arată cel mai recent raport realizat de un site de imobiliare, când vine vorba despre chirii.

Alex Prunean
de Alex Prunean

la 27.06.2023, 08:37

Vezi și

Indiferent de oraşul despre care am vorbi, preţul chiriilor a crescut mult în ultima perioadă. La nivel naţional, o garsioneră se închiriază cu preţuri cuprinse între 220 şi 303 euro. Un apartament cu două camere se închiriază cu o sumă cuprinsă între 350 şi 475 de euro, iar preţul unei chirii pentru un apartament cu trei camere porneşte de la 650 de euro.

În Timişoara, preţurile chiriilor sunt mai mici

Cel mai mult pentru chirii plătesc bucureştenii şi clujenii. În Bucureşti, o garsioneră se închiriază cu 300 de euro, un apartament cu două camere se închiriază cu 470 de euro, iar unul cu trei camere se închiriază cu 650 de euro. Clujul rămâne mai scump decât Bucureştiul în cazul locuinţelor mici. O garsioneră în Cluj se închiriază în medie cu 300 de euro, un apartamentu cu două camere cu 475 de euro, iar preţul unui apartament cu 3 camere cu 600 de euro.

Deşi e similiar cu Clujul, în Timişoara preţurile chiriilor sunt mai mici. O garsioneră se închiriază cu 220 de euro, un apartament cu două camere se închiriază cu 350 de euro, în timp ce un apartament cu trei camere se închiriază cu 400 de euro.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Stiri economice » Preţurile chiriilor au explodat în marile oraşe: cu cât se închiriază o garsioneră în Cluj sau Bucureşti. Cel mai ieftin e în Timişoara