Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Cât costă un buchet de flori pentru început de an şcolar. Cele mai cumpărate, hortensiile şi trandafirii

Florăriile din toată ţara sunt pline astăzi. Azi zi de sărbătoare, mâine sună clopoţelul. Copiii încep şcoala şi, aşa cum se cuvine, oferă flori doamnelor învăţătoare şi profesoare. Însă, unii părinţi spun că, pentru a evita cozile de la florării, preferă să comande buchetul de început de an şcolar online. 

de Florentina Lazăr

la 08.09.2024 , 15:00

Floriştii s-au pregătit pentru începutul de an școlar cu diverse buchete și aranjamente, iar vânzările sunt în creștere în această perioada cu până la 40-50%. Atât părinții, cât și copiii aleg, în acest an, trandafirii și hortensiile.

Cel mai ieftin buchet îl puteți găși în supermarketuri. Costă puțîn peste 20 de lei. În florarii, un buchet pornește de la 50,100 de lei si poate ajunge până la câteva sute de lei în funcție de complexitate. Pe de altă parte, in această perioada, multe comenzi se fac online.

Vezi și
Florentina Lazăr Like

În Guvern se iau cele mai importante decizii pentru noi, românii. Se majorează sau scad pensiile și salariile, se măresc taxele și impozitele, se fac sau se mimează reforme.

Întrebarea zilei
Aţi putea să vă îndepliniţi sarcinile de serviciu într-un interval de lucru mai scurt?
Observator » Ştiri economice » Cât costă un buchet de flori pentru început de an şcolar. Cele mai cumpărate, hortensiile şi trandafirii