Antena Meniu Search
x

Video Cât costă un loc de parcare în Mamaia, după măsura luată de primărie. Ziua există o reducere, iar noaptea e gratis

Parcarea va fi gratuită în Mamaia şi Constanţa. Doar noaptea! Autorităţile locale au reuşit să adopte o hotărâre prin care să suspende plata parcării între orele 19 şi 9 dimineaţa. Iată cât vor plăti acum cei care vin cu maşina la plajă, în Mamaia.

Andreea Filip
de Andreea Filip

la 26.07.2022, 20:54

Vezi și

Cei care vor veni cu maşina la plajă, în staţiunea Mamaia, vor plăti 38 de lei şi vor avea o reducere de 2 lei pentru primele 30 de minute. De astăzi, în Mamaia, în intervalul orar 19 - 09, parcarea este gratis, iar această decizie va fi valabilă până la sfârşitul anului, pe 31 decembrie.

Parcare gratuită noaptea, în staţiunea Mamaia. Abonamente pentru hotelieri

Reprezentanţii Primăriei spun că pun la dispoziţia hotelierilor şi abonamente lunare de 499 de lei, însă se pare că aceştia nu vor să abordeze această opţiune a unui loc, nu doar de jur-împrejurul hotelului, ci oriunde în staţiune. Din cele 6.900 de locuri de parcare, doar 1.300 de astfel de abonamente au fost contractate de hotelieri.

Toată această poveste vine în contextul în care parcările din staţiunea Mamaia sunt goale. Turiştii care veneau aici erau obligaţi să plătească 96 de lei pe zi, în timp ce Năvodari, Eforie sau Costineşti nu există taxă de parcare. De curând, în sudul litoralului, aceste taxe au fost eliminate până la finalul sezonului estival.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri economice » Cât costă un loc de parcare în Mamaia, după măsura luată de primărie. Ziua există o reducere, iar noaptea e gratis