Antena Meniu Search
x

Video Cine e românul care s-a pensionat la doar 25 de ani. Va încasa 3.000 de lei pe lună

Poliţia Română s-a ales cu un nou record la vârsta pensionării. Un tânăr polițist din Satu Mare, în vârstă de 25 de ani, s-a pensionat după doar cinci ani de activitate, informează PresaSM. Și asta după ce, în vara anului trecut, a fost prins drogat la volan.

Alex Prunean
de Alex Prunean

la 30.05.2024 , 22:46

Tânărul agent de poliţie s-a pensionat la această vârstă pe motive de ordin psihologic. Mai exact, bărbatul de 25 de ani a invocat presiunea şi stresul din sistem, astfel că a fost declarat apt medical limitat la doar patru ore pe zi, lucru care-i aduce o pensie în jur de 3.000 de lei pe lună.

Poliţist pensionat la 25 de ani

Tânărul a fost poliţist doar 5 ani la postul de poliţie din Apa, judeţul Satu Mare. În iulie anul trecut a fost oprit în trafic, în timp ce se îndrepta cu maşina spre serviciu şi a ieşit pozitiv la testarea drugtest. Au urmat anchete peste anchete şi cercetări disciplinare, iar acum, la aproape un an de la comiterea faptei, acesta s-a pensionat.

Vezi și

Inspectoratul judeţean de poliţie Satu Mare nu a venit până la această oră cu informaţii care să clarifice situaţia, dar reprezentanţii poliţiei au transmis că vor reveni cu un punct de vedere.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 11 voturi
Întrebarea zilei
Cât de uşor vă este să operaţi în sistemul e-Factura?
Observator » Stiri economice » Cine e românul care s-a pensionat la doar 25 de ani. Va încasa 3.000 de lei pe lună