Antena Meniu Search
x

Video Circulaţia rutieră s-a redeschis pe Transfăgărăşan. Drumarii au reuşit să cureţe şoseaua mai repede ca în alţi ani

Transfăgărăşanul s-a redeschis circulaţiei în această dimineaţă, cu două săptămâni mai devreme faţă de termenul obişnuit. Există şi o explicaţie pentru asta: drumarii au reuşit să cureţe şoseaua mult mai repede decat în alţi ani.

Claudiu Loghin
de Claudiu Loghin

la 15.06.2022, 17:30

Vezi și

Şoseaua Transfăgărăşan s-a deschis oficial în această dimineaţă la ora 08:00. Au fost 27 de kilometri între punctul Bâlea de pe versantul nordic din judeţul Sibiu şi zona Piscul Negru de pe versantul sudic din judeţul Argeş, care au fost închişi pe perioada iernii. De obicei, deschiderea zonei acesteia din Transfăgărăşan era programată la 1 iulie în acest an, dar condiţiile meteo au permis deschiderea mai devreme a şoselei lungi de 152 de kilometri. 

”CNAIR a reuşit în acest an, printr-un efort susţinut şi cu ajutorul condiţiilor meteo favorabile, să efectueze lucrările necesare pentru curăţarea şi pregătirea drumului cu două săptămâni mai devreme faţă de termenul obişnuit, respectiv 1 iulie”, a transmis CNAIR, într-un comunicat de presă.  

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Reuşiţi să ţineţi cel mai aspru şi mai lung post din an, care a început astăzi?

Observator » Stiri economice » Circulaţia rutieră s-a redeschis pe Transfăgărăşan. Drumarii au reuşit să cureţe şoseaua mai repede ca în alţi ani