Antena Meniu Search
x

Galerie foto Complex imobiliar uriaș construit în nordul Bucureștiului. Apartamentele vor costa 85.000 de euro

Un dezvoltator imobiliar a obţinut autorizaţia de construire pentru 2.076 de apartamente, situate pe malul lacului Plumbuita. Valoarea brută a proiectului este de 337,7 milioane de euro. Prețurile de vânzare ale apartamentelor pornesc de la 85.000 de euro.

de Redactia Observator

la 09.02.2023, 17:23

Complexul imobiliar va fi gata în 2026

Complexul va avea o suprafaţă totală construită de peste 250.000 de metri pătraţi şi va fi construit în trei faze de dezvoltare, fiind estimat a fi livrat la finalul anului 2026. 

Ansamblul rezidenţial va fi dezvoltat pe opt hectare de teren, într-o locaţie exclusivistă pe malul lacului Plumbuita, ceea ce va oferi acces direct la lac şi va beneficia de sistemul geoexchange menit să asigure energie regenerabilă tuturor locatarilor, sistem care se numără printre cele mai eficiente din punct de vedere energetic, mai curate din perspectiva mediului înconjurător şi cele mai rentabile sisteme de utilizare a spaţiului disponibile. 

Complexul este format din 9 clădiri rezidenţiale cu aproximativ 2.076 de apartamente

Pe lângă cele 9 turnuri rezidenţiale, dezvoltarea include o clădire cu patru etaje destinată exclusiv parcărilor şi încă o clădire cu 3 etaje pentru servicii educaţionale şi administrative. Sunt prevăzute 2.614 locuri de parcare, atât suprateran, cât şi în clădirea dedicată. În plus, cele 5 spaţii comerciale vor aduce viitorilor rezidenţi numeroase servicii comerciale, gastronomice sau de relaxare.

„Va fi un complex rezidenţial exclusivist. Propunem unităţi rezidenţiale variate, de la studiouri, la apartamente cu 1, 2, 3 camere sau duplexuri. Preţurile de vânzare pornesc de la aproximativ 85.000 de euro. Locaţia reprezintă noul pol important al zonei de nord a Bucureştiului”, spune reprezentatul dezvoltatorului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri economice » Complex imobiliar uriaș construit în nordul Bucureștiului. Apartamentele vor costa 85.000 de euro