Antena Meniu Search
x

Cozonacii tradiţionali de Crăciun din Bucovina sunt vânduţi acum pe Internet, de gospodine

Gospodinele din Bucovina îmbină tradiţia şi tehnologia: cozonacul la un click distanţă. Pofticioşii nu trebuie decât să comande pe Internet.

Vezi și

Gospodinele din Bucovina îmbină tradiţia şi tehnologia: cozonacul la un click distanţă. Pofticioşii nu trebuie decât să comande şi, imediat, în celălalt colţ al ţării, se încinge cuptorul. Chiar dacă mai sunt două săptămâni până la Crăciun, mulţi s-au înscris deja pe lista de aşteptare pentru cozonacii făcuţi după reţeta bunicilor.

Într-o bucătărie a unor gospodine din Bucovina, miroase deja a Crăciun. Nuca, aroma naturală de vanilie, dar mai ales dragostea pentru tradiţie transformă cozonacii bucovineni într-o tentaţie de nerefuzat. 

Şi cum în zilele noastre totul poate fi comandat pe internet, nici cozonacii nu mai fac excepţie. 

Un cozonac mare, de aproape două kilograme şi jumătate ajunge la 120 de lei. În schimb, cu 50 de lei puteţi comanda unul mai mic. Cel mai ieftin este cozonacul de post: 30 de lei. Toate au succes enorm. 

Aşa că gospodinele din Bucovina vor avea de frământat continuu zilele acestea, pentru ca vestitul cozonac să ajungă pe mesele tuturor clienţilor. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri economice » Cozonacii tradiţionali de Crăciun din Bucovina sunt vânduţi acum pe Internet, de gospodine