Antena Meniu Search
x

Cu cât vinde ANAF un Golf din 2004. Val de comentarii ironice: "Pe cazanul ăsta?"

ANAF scoate la licitație un Golf 1K din 2004 la preţul de 11.900 de lei fără TVA. Licitația va avea loc pe 28 mai la ora 10.00, la sediul SFO Filiaşi. Cei interesaţi trebuie să prezinte cu cel puţin o zi înainte de licitaţie documentele necesare.

de Redactia Observator

la 22.05.2024 , 12:54

Anunţ de la ANAF pentru cei interesaţi de un Golf 1K din 2004, scos la vânzare cu preţul de pornire de 11.900 de lei, fără TVA.

"Agentia Nationala de Administrare Fiscala, prin Directia Generala Regionala a Finantelor Publice Craiova - Administraţia Judeteana a Finanţelor Publice Dolj – Serviciul Fiscal Orăşenesc Filiaşi organizează in data de 28.05.2024, ora 10.00, la sediul SFO Filiaşi din str. Stadionului, nr. 2A, jud. Dolj, LICITATIE pentru vânzarea următoarelor bunuri mobile, prima licitatie: autoturism marca Volkswagen model Golf 1K, culoare negru, caroserie: berlina, 5 locuri, an fabricatie: 2004, combustibil: benzina, putere: 75 KW, capacitate cilindrica: 1595 CMC, serie sasiu: WVWZZZ1KZ4P070857, serie motor: 073355, nr inmatriculare: DJ23FBI, transmisie: faţă, clasa emisii: Euro 4, cu preţul de evaluare/pornire a licitaţiei de 11900 lei (exclusiv TVA)",  a publicat ANAF pe pagina de Facebook.

Articolul continuă după reclamă

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Documentele necesare pentru licitaţia din 28 mai

Anunţul a fost postat de ANAF, însoţit şi de detaliile necesare pe care trebuie să le ştiţi pentru a putea participa la licitaţia din data de 22 februarie 2024, organizată în Constanţa. Pentru participarea la licitaţie ofertanţii depun, cu cel puţin o zi înainte de data licitaţiei, următoarele documente:

  • oferta de cumparare;
  • dovada plăţii taxei de participare sau a constituirii garanţiei sub forma scrisorii de garanţie, reprezentând 10% din preţul de pornire a licitaţiei. Plata taxei se va efectua în contul menţionat în documentul ataşat acestui articol;
  • împuternicirea persoanei care îl reprezintă pe ofertant;
  • pentru persoanele juridice române, copie de pe certificatul unic de înregistrare eliberat de oficiul registrului comerţului;
  • pentru persoanele juridice străine, actul de înmatriculare tradus în limba română;
  • pentru persoanele fizice române, copie de pe actul de identitate;
  • pentru persoanele fizice străine, copie de pe actul de identitate/paşaport;
  • declaraţia pe proprie răspundere a ofertantului prin care certifică faptul că nu este persoană interpusă cu debitorul. Cumpărătorului îi revine obligaţia de a respecta prevederile legale speciale, cum ar fi obligaţiile de mediu, obligaţiile de conservare a patrimoniului naţional sau altele asemenea.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Ascultaţi manele?
Observator » Stiri economice » Cu cât vinde ANAF un Golf din 2004. Val de comentarii ironice: "Pe cazanul ăsta?"