Antena Meniu Search
x

Video Cum se promovează România la Târgul de turism de la Londra: vrem să atragem 3 milioane de turişti străini în 2023

Şi pentru că tot am vorbit de viaţa la ţară, aş spune că satele româneşti sunt atât de frumoase, încât merită să fie văzute nu doar de noi, ci şi de alţii. România încearcă să atragă turişti străini la unul dintre cele mai mari târguri de profil din lume, cel de la Londra. Este şansa noastră să ne mai spălăm ruşinea, după ce în primăvară, autorităţile s-au prezentat la târgul de la New York doar cu nişte... foi A4 prinse pe un decor negru.

Mădălina Chiţac
de Mădălina Chiţac

la 07.11.2022, 17:10

Vezi și

Târgul Internaţional de Turism de la Londra este unul dintre cele mai importante evenimente ale industriei de profil din întreaga lume. Se află acum la cea de-a 43-a ediţie. În acest an se află şi România prezentă printre ţările care încearcă să atragă turişti străini. Ne promovăm oraşe precum Timişoara, Iaşi, Constanţa sau Cluj, locuri în care turiştii pot merge în city-break-uri de câteva zile.

Ne promovăm, de asemenea, şi peisajele naturale fabuloase şi staţiuni precum cele din Maramureş sau Transilvania. În 2021, au venit în România mai puţin de un milion de turişti străini. Pentru 2023, ţinta este de aproximativ 3 milioane de turişti străini.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri economice » Cum se promovează România la Târgul de turism de la Londra: vrem să atragem 3 milioane de turişti străini în 2023