Antena Meniu Search
x

Video De ce stă nefolosit bazinul de înot de 2 milioane de euro din Târgu Jiu. Un singur detaliu nu a fost pus la punct

Un bazin de înot acoperit, care a costat două milioane de euro, stă nefolosit la Târgu Jiu deși a fost inaugurat încă din septembrie, anul trecut.

Diana Speretoiu
de Diana Speretoiu

la 26.04.2023, 14:21

Vezi și

"Explicaţia municipalităţii este că nu a reuşit până acum să angajeze salvamari. Primarul oraşului spune că este nevoie de patru salvamari, astfel încât activitatea să se desfăşoare aici în siguranţă. Bazinul a fost recepţionat în septembrie anul trecut, dar de atunci nu a fost folosit niciodată. Nimeni nu a înotat aici. De altfel, şi acum porţile bazinului sunt închise şi nici nu se ştie când va deveni acesta funcţional", spune Diana Speretoiu, reporter Observator.

Investiţie de 2 milioane de euro

"Vorbim de o investiţie care a costat aproximativ două milioane de euro, realizată de la zero de Compania Naţională de Investiţii. Bazinul are o suprafaţă de aproximativ 300 de metri pătraţi, iar aici pot înota în acelaşi timp 65 de persoane. Pentru că este vorba despre un bazin de înot didactic, acesta ar trebui să fie folosit în special de copiii din oraş, gratuit, pe bază de programare. Adulţii vor fi nevoiţi să scoată din buzunar 20 de lei pentru o oră de înot", adaugă Diana Speretoiu, reporter Observator.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri economice » De ce stă nefolosit bazinul de înot de 2 milioane de euro din Târgu Jiu. Un singur detaliu nu a fost pus la punct