Antena Meniu Search
x

De unde mai vor autoritățile să mai strângă bani. Medicii stomatologi au intrat în vizorul ANAF

Medicii stomatologi intră şi ei în vizorul inspectorilor ANAF. Aceştia vor primi scrisori de informare prin care li se vor cere să-şi declare toate veniturile.

Iulia Pop
de Iulia Pop

la 11.11.2022, 11:25

Vezi și

Iulia Pop, reporter Observator: "În primul rând, medicii stomatologi trebuie să se aștepte la controale, asta mai devreme sau mai târziu, dacă este să ne luăm după ce a declarat șeful ANAF-ului, Lucian Heiuș. Până atunci se vor face câteva ghiduri care să includă și acest domeniu de activitate într-un mecanism de prevenție și informare. În al doilea rând, trebuie să se aștepte și la scrisorile deja anunțate prin care sunt rugați să își declare toate veniturile. Pe de altă parte, la această campanie trebuie să contribuie inclusiv și pacienții care ar trebui să ceară bon de fiecare dată când merg la medicul dentist. Șeful de la finanțe a mai adăugat că stomatologii fac parte dintr-o categorie profesională în care există un grad ridicat de neconformare fiscală."

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri economice » De unde mai vor autoritățile să mai strângă bani. Medicii stomatologi au intrat în vizorul ANAF