Antena Meniu Search
x

Peste 3.000 de angajaţi ai companiilor municipale din Bucureşti, în pericol după o decizie a Curţii de Apel

O decizie fără precedent pune în pericol 22 de companii municipale din Bucureşti. Curtea de Apel a decis anularea tuturor hotărârilor de înfiinţare a acestora, pe motiv că votul din consiliu a fost ilegal.

Vezi și

O decizie fără precedent pune în pericol 22 de companii municipale din Bucureşti. Curtea de Apel a decis anularea tuturor hotărârilor de înfiinţare a acestora, pe motiv că votul din consiliu a fost ilegal. Sunt companii de consolidări, de turism sau de sănătate, în care lucrează mii de oameni şi de care depind milioane de bucureşteni.

Peste 3.000 de angajaţi ai celor 22 de companii au primit vestea că riscă să rămână fără serviciu. Asta după ce Curtea de Apel Bucureşti a decis anularea tuturor hotărârilor de înfiinţare. Decizia ar putea paraliza Capitala. 

Dar specialiştii din domeniu susţin că singurul efect imediat este obligaţia companiilor să intre în legalitate. Avocaţii vorbesc despre o premieră în domeniu. 

În tot acest timp, Opoziţia cere demisia Gabrielei Firea, pe care o acuză că a atribuit celor 22 de companii sume de bani colosale şi că investiţiile nu se văd. 

Curtea de apel nu a publicat deocamdata si motivarea care a stat la baza deciziei. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri economice » Peste 3.000 de angajaţi ai companiilor municipale din Bucureşti, în pericol după o decizie a Curţii de Apel