Antena Meniu Search
x

Video Energia verde, sector preferat de investitori. Cheltuielile pentru reducerea emisiilor de carbon, la egalitate cu cele pentru combustibili fosili

Investiţiile în energie "curată" sunt pe cale să depăşească, la nivel mondial, cheltuielile pentru combustibili fosili, potrivit grupului Bloomberg. Anul trecut, cheltuielile pentru energie "verde" şi alte măsuri de reducere a emisiilor de carbon le-au egalat pe cele pentru combustibili fosili.

de Redactia Observator

la 13.02.2023, 07:48

Vezi și

Anul trecut, pentru prima dată în istorie, cheltuielile pentru energie "verde" şi alte măsuri de reducere a emisiilor de carbon le-au egalat pe cele pentru combustibili fosili. Suma totală, în fiecare din cele două domenii, a fost de 1.100 de miliarde de dolari americani. 

Tendinţa este de creştere a investiţiilor în tehnologiile de energie curată. Aceste date ar trebui să pună capăt dezbaterii pe tema impactului crizei energetice asupra trecerii la surse curate de energie, potrivit şefului departamentului de analiză de la Bloomberg.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri economice » Energia verde, sector preferat de investitori. Cheltuielile pentru reducerea emisiilor de carbon, la egalitate cu cele pentru combustibili fosili