Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Family Start 2024. Tinerii căsătoriţi pot obţine credite de până la 30.000 de euro. Statul suportă 75% din dobândă

Ponturi pentru buget avem şi pentru studenţi sau pentru tinerii care vor să îşi întemeieze o familie. Revin programele Family Start şi Student invest, prin care puteţi lua credite cu dobândă garantată de stat. Până la 75 de mii de lei pot lua studenţii, în timp ce tinerii căsătoriţi pot benefica de până la 150 de mii de lei. Iar pentru că interesul este uriaş, anul acesta fondurile au fost suplimentate.

de Mădălina Chiţac

la 28.10.2024 , 12:58

Au început noi înscrieri pentru creditul Family Start, vorbim despre cel mai avantajos credit din piaţă în momentul de faţă, iar bugetul a fost suplimentat. Sunt 3 bănci care au primit bani în plus din partea statului pentru a acorda aceste împrumuturi, aşa că doritorii trebuie să intre pe site-urile acestor bănci pentru a căuta mai multe informaţii.

Care sunt condiţiile

Se pot împrumuta aproximativ 30.000 de euro, iar partea bună este că statul suportă cea mai mare parte a dobânzii pentru acest tip de credit. Dacă ne raportăm la valoarea actuală a IRCC asta înseamnă că ajungem la acest credit la o dobândă de 2,5%, de aceea acest împrumut este cel mai avantajos din piaţă în momentul de faţă.

Vezi și

Există însă şi câteva condiţii: să aibă vârsta până în 45 de ani şi un venit mediu net de până în 6.000 de lei lunar, acest împrumut poate să fie acordat pentru o perioadă de până la 5 ani. Pe lângă acest tip de împrumut, Family Start, mai există şi împrumutul StudentInvest care este dedicat studenţilor. 

Mădălina Chiţac Like

Mi-am dorit mereu să am locul ăla de muncă “ieșit din tipare”. Îmi plac oamenii și lucrurile palpitante, îmi place imprevizibilul și ineditul. Iar reporteria are din plin așa ceva.

Întrebarea zilei
Şoferii agresivi în trafic vor putea fi reclamaţi în aplicaţia Poliției. Vi se pare o idee bună?
Observator » Ştiri economice » Family Start 2024. Tinerii căsătoriţi pot obţine credite de până la 30.000 de euro. Statul suportă 75% din dobândă