Antena Meniu Search
x

Video În ce stare se află fetiţa de 4 ani căzută de la etajul 5 al unui bloc din Titan. Mama dormea când a avut loc nenorocirea: "S-au dus vecinii şi i-au bătut în uşă"

Caz dramatic înainte de Crăciun, care dă fiori reci oricărui părinte! O fetiţă de 4 ani a căzut de la etajul 5 al unui bloc din Bucureşti. Vecinii spun că mama ei dormea, iar copila a vrut să se joace cu bradul aflat lângă o fereastră deschisă. Într-un moment de neatenţie, a căzut de la mare înălţime. A supravieţuit, dar starea ei e critică. 

de Redactia Observator

la 17.12.2023, 08:32

Vezi și

Scenele de coşmar au avut loc ieri în cartierul Titan din Capitala. Fascinată de bradul de Crărciun, copila de 4 ani, imediat ce s-a trezit din somn, a mers să se joace la pom.

"Fetița de 4 ani se juca la bradul amplasat lângă geamul de la sufragerie. Vecinii spun că mama micuței dormea și nu și-a dat seama când copila a căzut. O îngrijitoare de la un centru after school aflat lângă bloc a fost cea care a văzut momentele teribile și a anunțat poliția", relatează Cristi Popovici, reporter Observator.

Între timp vecinii au anunţat-o pe mamă de nenoricirea petrecută.

Martor: Femeia aia a sunat la 112 şi s-au dus vecinii şi i-au bătut în uşă şi a coborât şi maică-sa. Probabil dormea cu copilul. Copilul s-a trezit, maică-sa nu l-a simţit. Am văzut când era acolo şi plângea. 

Martor: Se pare că a ieşit pe geam, n-a fost supravegheat copilul de către părinte şi s-a înâmplat nefericitul eveniment. Eu am fost plecat, când am ajuns acasă se întâmplase incidentul. Era o ambulanţă în spate, poliţie. 

Martor: I-a zis: coboară în apartament! Atât!

Martor: Am auzit gălăgie pe scară, am crezut că sunt copiii cu colindul. Vecinii au dat alarma. 

Echipajul SMURD a găsit fetiţa în stare critică, dar în viaţă

Fetiţa a fost dusă la spitalul de urgenta Grigore Alexandrescu și a întrat direct în sala de operații. 

"Medicii spun că starea micuţei este în continuare una foarte gravă. După multiple investigaţii, a rămas internata la terapie intensiva, intubata si ventilata mecanic", relatează Cristi Popovici, reporter Observator. 

Intre timp, poliţiştii au deschis o anchetă. 

Crina Esanu, Pol Capitalei: În cauză, poliţiştii secţiei 12 efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă, urmând a fi sesizată unitatea de parchet competentă. 

Potrivit statisticilor, accidentele casnice reprezintă principala cauza a rănirii copiilor care au până în 5 ani. Tragedia de ieri aminteşte de un caz tulburător. În 2021, o fetiţă şi un băieţel de doi ani, gemeni, au murit după ce au căzut de la etajul 10 al blocului în care locuiau în Ploieşti. În acest timp, mama lor era live pe Facebook. Femeia a fost condamnată la trei ani de închisoare cu executare pentru ucidere din culpă. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Stiri economice » În ce stare se află fetiţa de 4 ani căzută de la etajul 5 al unui bloc din Titan. Mama dormea când a avut loc nenorocirea: "S-au dus vecinii şi i-au bătut în uşă"