Antena Meniu Search
x

O fetiță a căzut de la etajul 5 al unui bloc din București. Voia să se joace cu bradul de Crăciun atunci când a picat în gol

O fetiță de 5 ani a căzut, sâmbătă, de la etajul 5 al blocului în care locuia, în Capitală. Poliția Capitalei a fost sesizată că o fetiță în vârstă de 5 ani a căzut de la etajul 5 al blocului în care locuiește, situat în Sectorul 3. Polițiștii au stabilit că sesizarea se confirmă, iar un echipaj de prim-ajutor a dus fetița la spital, pentru îngrijiri medicale. Polițiștii fac cercetări pentru vătămare corporală din culpă, urmând a fi sesizat Parchetul.

de Redactia Observator

la 16.12.2023, 15:14

bloc de locuințe
O fetiță a căzut de la etajul 5 al unui bloc din București. Voia să se joace cu bradul de Crăciun atunci când a căzut în gol - Shutterstock (arhivă)

Polițiștii au găsit în spațiul verde, din față blocului G13 de la adresa de mai sus, o minoră ce prezența o sângerare la nivelul capului, în stare de inconștiență.

Din primele verificări a rezultat că minora, aflată în locuință împreună cu mama să, profitând de faptul că bradul de Crăciun era poziționat foarte aproape de fereastră camerei, a deschis geamul și, din neatenție, s-a dezechilibrat și a căzut. 

Fata, după ce a fost stabilizată, a fost preluată și transportată la Spitalul "Grigore Alexandrescu" pentru evaluare și intervenție medicală specifică. Copila se află la Terapie Intensivă în acest moment.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Drumul spre casă din vacanţă. Amânaţi întoarcerea pentru a evita aglomeraţia?

Observator » Evenimente » O fetiță a căzut de la etajul 5 al unui bloc din București. Voia să se joace cu bradul de Crăciun atunci când a picat în gol