Antena Meniu Search
x

Video "Jucării" pentru vacanţa de vară. Bărcile cu motor, marile atracţii ale târgului nautic din Bucureşti

Dincolo de destinaţia pe care o alegem, trebuie să ne decidem şi asupra altor aspecte. De exemplu, unde stăm? Într-un resort, la hotel, la rulotă sau... poate chiar pe barcă. Cei mai îndrăzneţi, care vor o experienţă inedită pe mare, sunt aşteptaţi în acest weekend la cel mai mare târg nautic din ţară.

Alexandra Marin
de Alexandra Marin

la 01.04.2022, 21:14

Vezi și

Este evenimentul preferat al pasionaţilor de sporturi nautice care se pregătesc pentru sezonul estival. Aici veţi găsi ambarcaţiuni de toate dimensiunile, atât româneşti, cât şi din străinătate. Această ambarcaţiune, spre exemplu, costă undeva în jur de 60.000 de euro fără motor.

Există şi bărci mai ieftine care au preţuri începând cu 20.000 de euro, dar tot fără motor. Motorul costă şi el în jur de 20.000 de euro. Pentru a manevra astfel de ambarcaţiuni este nevoie şi de cursuri, iar preţul acestora este în jur de 500 de euro şi durează aproximativ o săptămână.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi la curent cu ofertele în ceea ce priveşte titlurile de stat?

Observator » Stiri economice » "Jucării" pentru vacanţa de vară. Bărcile cu motor, marile atracţii ale târgului nautic din Bucureşti