Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Loc de muncă garantat chiar şi fără Evaluarea Naţională. Ce domenii pot alege tinerii care vor să muncească

Diplomele şi notele de la şcoală nu mai sunt un criteriu pentru cei care vor să înveţe o meserie. Elevii care nu iau BAC-ul sau Evaluarea Naţională pot opta pentru o şcoală profesională sau duală. Astfel, se pot pregăti pentru o carieră într-un domeniu ales de ei, iar angajatorul îi va învăţa exact ce vor face la finalizarea cursurilor. 

de Mădălina Iacob

la 13.06.2022 , 15:21

Sunt peste 50 de şcoli doar în Capitală, care îi aşteaptă pe tinerii interesaţi de învăţământul profesional la înscrieri. Nu contează ce fac mâine la Evaluarea Naţională. Ei sunt  sau de notele pe care le au la şcoală, trebuie doar să fie dornici de muncă.

Locuri de muncă pentru tinerii fără Evaluarea Naţională

Se caută de la mecanici auto, angajaţi în domeniul hotelier până la comercianţi sau chiar consilieri de modă. Ce trebuie să ştie elevii este că dacă se înscriu la învăţământul dual vor avea trei ani de studiu în care vor face şi teorie, dar şi practică la un angajator, iar la finalul celor trei ani vor avea un job garantat.

Vezi și

Aşadar, nu contează ce note au, dacă mâine merg la examenul de Evaluare Naţională, important este să îşi dorească să muncească. 

Mădălina Iacob Like

De la prima transmisiune live, la înâlnirea cu Papa Francisc, funeraliile Reginei Elisabeta a doua, încoronarea regelui Charles şi până la ceremonia luminii sfinte din Ierusalim, meseria de jurnalist mă surprinde şi mă învaţă întotdeauna câte ceva. ...

Întrebarea zilei
Aţi avea încredere să cumpăraţi o locuinţă nouă cu criptomonede?
Observator » Ştiri economice » Loc de muncă garantat chiar şi fără Evaluarea Naţională. Ce domenii pot alege tinerii care vor să muncească