Antena Meniu Search
x

Video Marea îmbulzeală. Aglomeraţie şi nervi în goana după ultimele cumpărături înaintea Crăciunului: Coşul mediu = 1.000 RON

A început de câteva zile tradiţionala goană după cadouri, şi la fel de tradiţionala aglomeraţie în magazine şi pieţe. În timp ce unii caută darul perfect pentru cei dragi, alţii cumpără decoraţiuni pentru Crăciun sau mâncare pentru masa de Sărbători. Şi chiar dacă, anul acesta, bucatele cum ar fi carnea de porc sau cozonacii costă mai mult, oamenii tot şi-au umplut coşurile.

Clara Mihociu
de Clara Mihociu

la 22.12.2021, 17:32

Vezi și

Este forfotă mare în magazine şi cozi la casele de marcat. Oamenii îşi umplu coşurile cu mâncare, cadouri sau decoraţiuni de Crăciun. La raioanele cu jucării, părinţii caută disperaţi cadoul perfect de Moş Crăciun. Din coşurile de cumpărături nu lipsesc însă nici produsele tradiţionale pentru masa festivă, preparatele din porc şi cozonacii. Şi la raionul cu decoraţiuni de Crăciun este foarte aglomerat.

Şi cum ne mai despart doar două zile până în Ajunul Crăciunului, ziua în care se împodobeşte bradul la mare căutare sunt şi toate podoabele pentru brad, aşa se face că oricât ar umple rafturile angajaţii imediat globuirile, beteala se vând, mai ales că sunt şi reduceri zilele acestea. Şi în trafic este aglomeraţie. La orele prânzului, în Buzău, toate arterele principale din oraş erau blocate. Cel mai mult au avut de aşteptat şoferii care au avut drum în centrul oraşului şi în zona centrelor comerciale.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri economice » Marea îmbulzeală. Aglomeraţie şi nervi în goana după ultimele cumpărături înaintea Crăciunului: Coşul mediu = 1.000 RON