Antena Meniu Search
x

Video Merge cu mașina la serviciu, iar apoi 8 ore o închiriază. Câți bani face un bucureștean cu această idee

Proft maxim cu investiţii minime. Un şofer din Capitală, decis să facă economii, a găsit reţeta succesului: şi-a pus maşina la treabă cât timp este la serviciu. Aşa împuşcă doi iepuri dintr-un foc: scapă de tarifele uriaşe de parcare din centru şi face şi un ban cinstit.

Cristina Filip
de Cristina Filip

la 02.09.2022, 19:50

Vezi și

Să faci bani şi din piatră seacă zice un proverb pe care un şofer bucureştean, cu spirit antreprenorial, îl pune în aplicare cu brio. Ca să scape de grija parcării când e la serviciu, şi-a pus maşina la treabă. 

Șofer: De când au început reglementările noi cu parcările e foarte greu să găsesc un loc unde să las maşina fără să dau 100 de lei pe zi. Şi atunci m-am gândit cum să fac să scap de ea în orele cât sunt la birou.

Aşa că a încercat marea cu degetul şi a dat anunţ: Cât timp eu sunt la muncă, respectiv de luni până vineri, în intervalul orar 9-17.30 maşina stă doar parcată astfel că în tot acest timp altcineva se poate folosi de ea. O ofer spre închiriere în zilele şi intervalul orar menționat pentru ce activitate dorește respectivul să desfășoare. 

Nu face averi cu închirierea mașinii, dar banii se adună, iar totul este legal

Pe acelaşi subiect

Acum nu doar că nu mai dă bani, ci câştigă, în jur de 50 de lei pe zi. Bucureştenii găsesc ideea genială.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cristina Filip, reporter Observator: În Zona Xero a Capitalei preţul pentru parcare este de 10 lei, in zona 1 5 lei iar în zona 2 şoferii plătesc 2 lei şi 50 de bani. Aceste tarife sunt valabile pentru primele 2 ore, incepand cu a treia, se dublează. 

Pentru închirierea autoturismului, bărbatul are reguli clare. În plus, totul e legal

Șofer: Mergem dimineaţa când ne întâlnim, predarea se face la Universitate, lângă Inter (n.r. Intercontinental). Fac plinul cu tine de faţă, la predare acelaşi lucru. Putem să semnăm un contract notarial.

Maşina, spune şoferul, este asigurată, are inspecţia făcută şi toate poliţele plătite la zi. Clienţi serioşi şi atenţi îi mai trebuie. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că lucraţi sub calificarea dumneavoastră la locul de muncă?

Observator » Stiri economice » Merge cu mașina la serviciu, iar apoi 8 ore o închiriază. Câți bani face un bucureștean cu această idee