Antena Meniu Search
x

Video Meseria viitorului care este la fel de râvnită precum programarea. Domeniile pe cale de dispariţie în următorii 10 ani

Agricultorii sunt la fel de vânaţi ca IT-iştii, asta spun specialiştii de pe piaţa muncii. Unul dintre domeniile de succes ale viitorului este şi agricultura, pe lângă inginerie, programare sau marketing. Astăzi, la Timişoara are loc cel mai mare târg de cariere. 

Iulia Pop
de Iulia Pop

la 13.10.2023, 14:16

Vezi și

Agricultorii şi specialiştii în agro-business în general sunt foarte căutaţi pe piaţa muncii, la fel ca şi inginerii în hardware, specialiştii în Digital Marketing sau şoferii. Joburile care vor rezista în următorii 10 ani fără probleme şi indiferent de modificările tehnologice care pot apărea. Sunt mii de joburi puse la bătaie la evenimentul care a început azi la Timişoara.

Este multă lume, chiar dacă sunt mai puţin de 3 ore de când şi-a deschis porţile şi poate fi vizitat până duminică seara. Pe de altă parte, la polul opus în urma unei analize a specialiştilor, faptul că meseriile care implică rutină şi sarcini repetitive în general, spre exemplu traducător, operator call-center, lucrător comercial, sunt câteva joburi care ar putea dispărea în perioada următoare.

Celor care lucrează în aceste poziţii le este recomandat să îşi largească aria de căutare şi să se orienteze către ceva care este mai de viitor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Stiri economice » Meseria viitorului care este la fel de râvnită precum programarea. Domeniile pe cale de dispariţie în următorii 10 ani