Antena Meniu Search
x

O nouă fabrică se deschide în România și va crea sute de locuri de muncă. Investiție de 30 de milioane de euro

O nouă fabrică se va deschide în România până la sfârșitul anului 2024, după o investiție de 30 de milioane de euro. Astfel, vor fi create peste 200 de locuri noi de muncă. 

de Redactia Observator

la 22.03.2024, 09:34

O nouă fabrică se deschide în România și va crea sute de locuri de muncă. Investiție de 30 de milioane de euro
O nouă fabrică se deschide în România și va crea sute de locuri de muncă. Investiție de 30 de milioane de euro - captură Youtube

La sfârșitul anului, cea mai mare fabrică de BCA-uri din România ar urma să înceapă producția. Este vorba despre fabrica Soceram, aflată în orașul Târgu Cărbunești. "Spre sfârșitul anului preconizează dumnealor să termine investiția și să înceapă producția. Între timp a mai apărut încă un investitor care va realiza o fabrică pentru componente de mobilier și probabil undeva într-un an, un an jumătate și această fabrică va intra pe producție", a precizat primarul pentru Radio Infinit, potrivit pandurul.ro.

Noua fabrică va crea între 200 și 250 de locuri noi de muncă

Cei interesați să lucreze la Soceram își vor putea depune CV-urile în lunile iunie-iulie, a declarat primarul Dănuț Birău, potrivit AS în Gorj. Noua fabrică va crea între 200 și 250 de locuri noi de muncă, iar edilul susține că vor fi suficiente pentru localnici. 

Cu o experiență de peste 40 de ani, Soceram oferă soluții complete în domeniul construcțiilor civile și industriale. Compania beneficiază de linii de producție dotate cu echipamente moderne, putând astfel produce materiale de construcții. La fabrica de la Târgu Cărbunești se va produce în special BCA. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 2 voturi
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri economice » O nouă fabrică se deschide în România și va crea sute de locuri de muncă. Investiție de 30 de milioane de euro