Antena Meniu Search
x

Video Oferte pe litoral de Black Friday. Preţul pachetelor pentru un sejur de 5 nopţi vara viitoare porneşte de la 280 de lei

A început Black Friday şi pentru vacanţele de pe litoralul românesc. Peste 150 de hoteluri din staţiunile de la mare oferă reduceri de până la 70% la sejururi pentru vara viitoare. 

Cristina Niță
de Cristina Niță

la 11.11.2023, 09:02

Vezi și

Cel mai ieftin pachet ce poate fi achiziţionat în acest weekend prelungit de Black Friday costă 280 de lei pentru un sejur de 5 nopţi la un hotel de 2 stele din staţiunea Saturn. Concret, preţul pentru rezervare pentru o noapte pentru o singură persoană este de 70 de lei. Preţuri accesibile veţi găsi şi pentru Eforie Nord, o cameră poate fi rezervată cu 70 de lei pe noapte la un hotel de 2 stele.

Preţul pentru un sejur la hotel All Inclusive

În nordul litoralului, la un hotel de 3 stele din Mamaia, un sejur de 5 nopţi costă 607 lei, în vreme ce la un hotel de 4 stele toto pentru 5 nopţi românii trebuie să plătească 922 de lei. Pentru cei care preferă pachetele All Inclusive şi aici sunt oferte.

Preţurile pornesc de la 2.250 de lei pe cameră pentru un sejur de 5 nopţi la un hotel de 3 stele din Eforie Nord, în vreme ce în Mamaia Nord preţul este de 2.675 de lei la un hotel de 4 stele. Discount-ul maxim acordat de agenţie este de 70% valabil până duminică, iar pachetul este rezervat şi garantat până la efectuarea plăţii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Stiri economice » Oferte pe litoral de Black Friday. Preţul pachetelor pentru un sejur de 5 nopţi vara viitoare porneşte de la 280 de lei