Antena Meniu Search
x

Video Oferte pentru vacanţele de toamnă. Agenţiile de turism se laudă cu reduceri de până la 40%: care sunt cele mai căutate destinaţii

Abia s-au terminat concediile de vară, că apar oferte pentru vacanţele de toamnă. Companiile aeriene şi agențiile de turism se laudă cu reduceri care ajung la 40% pentru Thailanda, Egipt sau Dominicană.

Alin Stan
de Alin Stan

la 25.09.2023, 20:04

Vezi și

Patru din 10 români nu au plecat în vacanţă vara aceasta, conform unui studiu. Mai au o şansă la concediul de toamnă, când sunt reduceri. "Ne putem bucura de hotel de 4 sau 5 stele all ionclusive cu prețuri între 400 și 500 de euro o săptămână all inclusive, transport inclus. La fel de bine, la nici 2 ore și jumătate de București. Malta sau Cipru ne asteaptă cu oferte începând de la 250 de euro, cinci zile, demipensiune", a declarat Roxana Ilinca, manager agenție de turism. Dacă în iulie o vacanţă costa peste 1.500 de euro, în octombrie și noiembrie sunt oferte la jumătate de preţ.

În curând, agenţiile de turism vor lansa şi ofertele pentru Crăciun şi Revelion

"Thailanda ne așteaptă cu oferte pornind de la 700 de euro pentru 8 zile cu toate serviciile incluse, un hotel de patru stele. Punta Cana, vine cu oferte de 800 de euro, patru zile", a declarat Roxana Ilinca, manager agenție de turism. Nu doar agențiile de turism au oferte bune, companiile aeriene au şi ele reduceri de până la 20%.

"Toamna e un anotimp pentru city-breakuri. Ca şi primăvara. Şi aş recomanda, pentru că există foarte multe opţiuni, să încercăm şi alte destinaţii decât capitalele europene. Iar dacă vreţi neapărat câteva idei de ţări, aş zice că Dubai sau Israel sunt prefecte pentru toamnă. Şi Egipt. Dacă vorbim de destinaţii precum Israel sau Dubai, aş zice că e perioada maximă pentru ei, deci nu mă aştept să fie preţuri mici", a declarat Răzvan Pascu. În curând, agenţiile de turism vor lansa şi ofertele pentru Crăciun şi Revelion.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Stiri economice » Oferte pentru vacanţele de toamnă. Agenţiile de turism se laudă cu reduceri de până la 40%: care sunt cele mai căutate destinaţii