Antena Meniu Search
x

De sărbători, unii părinți ajung să cheltuiască mai mult decât le permite bugetul

Socoteala de acasă nu se potriveşte întotdeauna cu cea din magazin. Mai ales atunci când părinţii merg la cumpărături însoţiţi de copii.

Vezi și

Socoteala de acasă nu se potriveşte întotdeauna cu cea din magazin. Mai ales atunci când părinţii merg la cumpărături însoţiţi de copii. Cu un simplu "te rog", cei mici reuşesc să obţină aproape orice, iar asta îi determină pe părinţi chiar şi să se îndatoreze pentru dorinţele lor.

Natalia ştie cum să-şi convingă părinţii să-i îndeplinească dorinţele. Iar succesul este garantat dacă o are alături pe mama ei.

Bugetul pentru cumpărăturile din weekend poate fi uşor dat peste cap de către cei mai mici membri ai familiei.

4 din 10 familii cheltuiesc mai mult decât le permite, de fapt, venitul lunar, arată cele mai recente date. Astfel, unii părinţi ajung chiar să îşi facă și credite de nevoi personale pentru ca cei mici să poată ţine pasul cu moda şi tehnologia.

Un studiu european arată că părinţii cu vârste cuprinse între 18 şi 34 de ani sunt categoria de consumatori cea mai vulnerabilă la presiunea socială, fiind forţaţi să cumpere pentru familie mai multe lucruri decât le permite bugetul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Stiri economice » De sărbători, unii părinți ajung să cheltuiască mai mult decât le permite bugetul