Meniu
Search
x

Percheziţii de amploare la un centru medical din Arad. Mai mulţi angajaţi, bănuiţi că au făcut deconturi fictive în dauna CNAS

Poliţiştii Serviciului de Investigaţii a Criminalităţii Economice, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad, au făcut marţi, 20 septembrie, o percheziţie la un centru medical din municipiul Arad. În acest dosar se fac cercetări privind deconturi fictive la Casa Naţională de Asigurări de Sănătate.

la 20.09.2022, 14:54

În urma percheziţiilor care au avut loc marţi, la un centru medical din Arad, urmează să fie stabilit şi prejudiciul.

”Din cercetări, a reieşit că există suspiciuni rezonabile asupra mai multor cadre medicale, care îşi desfăşoară activitatea la un centru medical, din municipiul Arad, că acestea ar fi decontat servicii medicale susceptibile a fi fictive în dauna Casei Naţionale de Sănătate. Poliţiştii efectuează în continuare cercetări în vederea stabilirii valorii prejudiciului, precum şi în vederea administrării probatoriului şi tragerii la răspundere penală a persoanelor bănuite, într-un dosar penal întocmit sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de înşelăciune, fals intelectual şi fals informatic, toate în formă continuată”, se arată într-un comunicat de presă al IPJ Arad.

La percheziţie au participat şi luptători din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale şi criminalişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad. Activitatea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcţiei de Investigaţii a Criminalităţii Economice şi de cel al Direcţiei pentru Operaţiuni Speciale.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri economice » Percheziţii de amploare la un centru medical din Arad. Mai mulţi angajaţi, bănuiţi că au făcut deconturi fictive în dauna CNAS