Antena Meniu Search
x

Percheziţii de amploare la un centru medical din Arad. Mai mulţi angajaţi, bănuiţi că au făcut deconturi fictive în dauna CNAS

Poliţiştii Serviciului de Investigaţii a Criminalităţii Economice, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad, au făcut marţi, 20 septembrie, o percheziţie la un centru medical din municipiul Arad. În acest dosar se fac cercetări privind deconturi fictive la Casa Naţională de Asigurări de Sănătate.

În urma percheziţiilor care au avut loc marţi, la un centru medical din Arad, urmează să fie stabilit şi prejudiciul.

”Din cercetări, a reieşit că există suspiciuni rezonabile asupra mai multor cadre medicale, care îşi desfăşoară activitatea la un centru medical, din municipiul Arad, că acestea ar fi decontat servicii medicale susceptibile a fi fictive în dauna Casei Naţionale de Sănătate. Poliţiştii efectuează în continuare cercetări în vederea stabilirii valorii prejudiciului, precum şi în vederea administrării probatoriului şi tragerii la răspundere penală a persoanelor bănuite, într-un dosar penal întocmit sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de înşelăciune, fals intelectual şi fals informatic, toate în formă continuată”, se arată într-un comunicat de presă al IPJ Arad.

La percheziţie au participat şi luptători din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale şi criminalişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad. Activitatea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcţiei de Investigaţii a Criminalităţii Economice şi de cel al Direcţiei pentru Operaţiuni Speciale.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri economice » Percheziţii de amploare la un centru medical din Arad. Mai mulţi angajaţi, bănuiţi că au făcut deconturi fictive în dauna CNAS