Antena Meniu Search
x

Video Peste 200.000 de români ar urma să primească tichete pentru a face față facturilor la gaze și curent. Este așteptată decizia Comisiei Europene

Criza energetică ar putea aduce noi vouchere pentru populaţia cu venituri reduse. Guvernul anunţă că peste 200.000 de oameni, cu o situaţie financiară precară, ar urma să beneficieze de ajutor de la stat pentru a reuşi să facă faţă facturilor uriaşe la energie şi gaze.

de Redactia Observator

la 19.10.2022, 08:36

Vezi și

Ar fi vorba despre două vouchere, cu o limită maximă de 4.000 de lei fiecare - unul pentru repararea locuinţei şi altul pentru aparate electrocasnice. În total, valoarea bugetului alocat ar ajunge la 600 de milioane de euro.

Ministrul Investițiilor şi Fondurilor Europene, Marcel Boloş spune că bugetul pentru aceste tichete va fi asigurat din bani europeni. Pentru ca această propunere să devină lege are nevoie şi de acceptul Comisiei Europene.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri economice » Peste 200.000 de români ar urma să primească tichete pentru a face față facturilor la gaze și curent. Este așteptată decizia Comisiei Europene