Antena Meniu Search
x

Foto Preț uriaș cerut pentru o garsonieră de 16 mp, cu toaleta "în dulap", în Cluj-Napoca

Deși orașul Cluj-Napoca este cunoscut pentru costurile ridicate ale apartamentelor, piața imobiliară scoate la iveală și situații aberante: după garsoniera de 11 metri pătrați, scoasă la vânzare anul trecut cu 37.000 de euro, acum se vinde o alta, ceva mai mare, de 16 metri pătrați, cu "doar" 53.000 de euro. Viitorul proprietar va avea, totuși, o toaletă amplasată într-un dulap.

de Redactia Observator

la 21.03.2023, 18:19

garsonieră de 16 mp scoasă la vânzare în Cluj-Napoca
Preț uriaș cerut pentru o garsonieră de 16 mp, cu toaleta "în dulap", în Cluj-Napoca - imobiliare.ro

"Vânzare apartament o camera în zona Astoria Centru situat în bloc tip vilă de 3 etaje construit în anul 1970. Apartamentul este situat la etajul parter, are chicinetă, este tip studio și are o suprafață totală de 20 metri pătrați, respectiv 16 metri pătrați suprafață utila. Apartamentul este contorizat, finisat, parchet, gresie, faianță, geamuri termopan, parțial mobilat și utilat", se arată într-un anunț postat pe un site de imobiliare.

Garsoniera din Cluj-Napoca are doar 16 metri pătrați

Proprietarul cere nu mai puțin de 53.000 de euro, negociabil, ceea ce înseamnă 3.312 euro pe metru pătrat - preț de apartament de lux.

Deși garsoniera se află în centrul municipiului Cluj-Napoca, condițiile lasă de dorit: bucătăria este amenajată într-un colț al camerei și constă dintr-o masă, o chiuvetă și o friteuză. Mai mult, toaleta a fost amplasată într-un spațiu ce arată a dulap, cu uși lamelare, de șifonier, care permit aerisirea.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri economice » Preț uriaș cerut pentru o garsonieră de 16 mp, cu toaleta "în dulap", în Cluj-Napoca