Antena Meniu Search
x

Video Prețurile materialelor de construcții au explodat. Dezvoltatorii imobiliari preconizează o creştere cu 10% a metrului pătrat

Pandemia a blocat şantierele din România. Din cauza efectelor negative asupra economiei, prețurile materialelor de construcții au explodat. Sunt produse care s-au scumpit cu până la 300% față de aceeași perioadă a anului trecut.

De Simona Vasiac la 06.09.2021, 15:01
Vezi și

Vorbim de o majorare de 30% în cazul oţelului, de 100% în cazul lemnului dar site-urile de monitorizare a preţului spun că există şi magazine de bricolaj în cadrul cărora majorările de 300% s-au văzut, mai exact, în cazul unor produse cum ar fi blaturile de lemn.

În această situaţie, cei care îşi construiesc o locuinţă în regim propriu au fost nevoiţi să îşi devanseze termenele de finalizare. Sunt însă şi mulţi care au oprit de tot lucrările. Dezvoltatorii imobiliari preconizează o creştere a metrului pătrat cu 10% pentru perioada următoare. Acest lucru, cel mai probabil se va întâmpla în următoarele două luni. 

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri economice » Prețurile materialelor de construcții au explodat. Dezvoltatorii imobiliari preconizează o creştere cu 10% a metrului pătrat