Antena Meniu Search
x

Video Programele Rabla Clasic şi Rabla Plus 2022. Bugetul alocat e de aproape 400 de milioane de lei. Până când se pot depune dosarele

Este ultima strigare pentru cei care vor să ia bani de la stat prin programele "Rabla" şi "Rabla Plus" de anul acesta.Înscrierile încep pe 30 septembrie. Statul pune la bătaie peste 350 de milioane de lei pentru cei care vor să îşi cumpere o maşină nouă. Se pot înscrie atât persoane fizice, juridice, dar şi instituţii publice.

De Redactia Observator la 27.09.2022, 20:35
Vezi și

Administraţia Fondului pentru Mediu (AFM) anunţă, marţi, că ultima sesiune de înscriere în cadrul Programelor Rabla Clasic şi Rabla Plus din acest an se va desfăşura în perioada 30 septembrie - 25 noiembrie 2022. Potrivit AFM, atât pentru Rabla Clasic, cât şi pentru Rabla Plus dosarele în cadrul ultimei sesiuni din 2022 se vor putea depune începând din 30 septembrie.  

În cadrul Rabla Clasic, bugetul pentru persoane juridice este de peste 173 milioane de lei, pentru persoane fizice de peste 139 de milioane, iar pentru instituţii de 15 milioane.   În cadrul Rabla Plus, persoanele juridice au la dispoziţie peste 202 milioane de lei, persoanele fizice 115 milioane, iar instituţiile fizice 15 milioane. Sesiunea de depunere a dosarelor este deschisă până în 25 noiembrie.  

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri economice » Programele Rabla Clasic şi Rabla Plus 2022. Bugetul alocat e de aproape 400 de milioane de lei. Până când se pot depune dosarele

Breaking News

Bădălău, arestat preventiv pentru 30 de zile. A fost adus în cătuşe la Curtea de Apel

Bădălău, arestat preventiv pentru 30 de zile. A fost adus în cătuşe la Curtea de Apel