Antena Meniu Search
x

Video Programul Casa Verde Fotovoltaice 2023. Bugetul pentru Muntenia, epuizat în timp record: milioane de lei pe secundă

România se umple de panouri fotovoltaice! Bugetul "Casa Verde Fotovoltaice" pentru Muntenia s-a epuizat astăzi în timp record: patru minute. Peste 280 de milioane de lei au fost alocate în 7 județe.

Diana Speretoiu
de Diana Speretoiu

la 14.06.2023, 20:30

Vezi și

"Peste 14.000 de locuinţe din Argeş, Călăraşi, Dâmboviţa, Giurgiu, Ialomiţa, Prahova și Teleorman vor avea panouri solare instalate cu subvenţie de la stat. Fondurile s-au epuizat, însă, rapid. În medie, s-a dat un milion de lei pe secundă. Recordul aparţine, însă, românilor din regiunea Centru: 245 de milioane de lei au fost rezervate în trei minute acum trei săptămâni", spune Diana Speretoiu, reporter Observator.

Bugetul "Casa Verde Fotovoltaice", epuizat in timp record 

"Statul oferă 20.000 de lei pentru fiecare proiect, iar beneficiarul contribuie cu 2.000 de lei. Săptămâna viitoare se înscriu în proiect locuitorii din regiunea sud-vest şi vest. Puterea panourilor fotovoltaice de pe acoperişuri a crescut cu 49% anul trecut în lume. 10 ţări din Europa apar în topul mondial. Ungaria, de exemplu, este acolo. România, nu", adaugă Diana Speretoiu, reporter Observator.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Stiri economice » Programul Casa Verde Fotovoltaice 2023. Bugetul pentru Muntenia, epuizat în timp record: milioane de lei pe secundă