Antena Meniu Search
x

Video Programul "Rabla pentru Electrocasnice" începe pe 17 iunie. Bugetul a fost mărit: 100 de milioane de lei pentru vouchere

Programul "Rabla pentru Electrocasnice" dă startul înscrierilor pe 17 iunie! Vestea bună este că anul acesta bugetul este mai mare. Mai exact, statul oferă 100 de milioane de lei pentru vouchere comparativ cu 75 de milioane anul trecut.

Alex Prunean
de Alex Prunean

la 09.05.2022, 17:50

Vezi și

Cei care s-au înscris şi anii trecuţi pot depune solicitări folosind aceleaşi conturi, iar beneficiarii noi vor avea la dispoziţie o săptămână pentru înscrieri. Pe 24 iunie va începe propriu-zis prima sesiune de depuneri care va avea un buget de 50 de milioane de lei şi care este împărţită în trei etape, până pe 14 iulie. În prima etapă se vor putea cumpăra maşini de spălat rufe, vase sau frigidere. În etapa a doua vor putea fi cumpărate laptop-uri şi tablete, iar în etapa a treia vor fi finanţate aparate de aer condiţionat, uscătoare de rufe şi aspiratoare.

Televizoarele nu mai pot fi finanţate prin programul "Rabla pentru electrocasnice". Din totalul de 75 de milioane de lei alocaţi anul trecut, au fost cheltuiţi doar puţin peste jumătate.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri economice » Programul "Rabla pentru Electrocasnice" începe pe 17 iunie. Bugetul a fost mărit: 100 de milioane de lei pentru vouchere