Antena Meniu Search
x

Video Rabla pentru electrocasnice 2021. Cât valorează voucherele Rabla şi ce aparate se pot cumpăra

Cine vrea să cumpere un frigider, o maşină de spălat sau un laptop ar fi bine să mai aştepte. Statul anunţă o nouă sesiune "Rabla pentru electrocasnice" pentru luna decembrie.

Cristina Oprea
de Cristina Oprea

la 04.11.2021, 20:15

Vezi și

Românii care vor să-și schimbe produsele vechi cu unele noi o pot face din decembrie, cu ajutor de la stat. Sunt 9 tipuri diferite de electrocasnice, printre care televizoare, maşini de spălat şi laptopuri. 

Vouchere Rabla pentru electrocasnice 2021

Valoarea voucherelor pentru "Rabla pentru electrocasnice" variază între 200 și 500 de lei. Ministerul Mediului a anunţat o nouă sesiune Rabla pentru că nu a fost cheltuit tot bugetul alocat pentru 2021. Practic, au rămas 34 de milioane de lei din cele 75 de milioane alocate anul acesta. 

Înscrieri în programul Rabla pentru electrocasnice

Programul guvernamental se va desfăşura, la fel, în mai multe etape. Ultima săptămână din noiembrie va fi dedicată înscrierii în program. Atenţie, dacă aveţi deja un cont, nu mai trebuie să faceţi altul, pentru că e valabil cel din primăvară. 

Din decembrie, porneşte partea programului pentru maşini de spălat rufe şi vase şi frigidere. O etapă ulterioară este dedicată pentru laptopuri, tablete şi televizoare. Iar în ultima etapă - uscătoare de rufe, aspiratoare şi aparate de aer condiţionat. Anul acesta au fost generate aproximativ 199 de mii de vouchere, dintre care au fost utilizate 110 mii. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri economice » Rabla pentru electrocasnice 2021. Cât valorează voucherele Rabla şi ce aparate se pot cumpăra